dilluns, 26 de setembre del 2016

Gràcies a tots els esponsors del VIII Congrés de l'AVEEC. Gracias a todos los esponsors del VIII Congreso de la AVEEC

Queda poc d'1 mes per la celebració del VIII Congrés de l'AVEEC i des d'aquí volem agrair a tots els esponsors la seva col·laboració ja que sense ells no seria possible.

Ara només falta que reserveu la vostra plaça i recordeu que el preu reduït s'acaba el proper 10 d'octubre.

Queda poco más de 1 mes para la celebración del VIII Congreso de la AVEEC y desde aquí queremos agradecer a todos los espónsores su colaboración que sin ellos no sería posible.

Ahora sólo hace falta que reservéis vuestra plaza y recordad que el precio reducido se termina el próximo 10 de octubre.




Gràcies AVEE i COVGi. Gracias AVEE y COVGi

El passat dissabte 17 de setembre va tenir lloc al Col·legi Oficial de Veterinaris de Girona la Jornada sobre Medicació i Prescripció en Medicina Equina organitzada per l'AVEE i el COVGi juntament amb la col·laboració de l'AVEEC.

Els assistents han valorat molt positivament aquesta Jornada per tota la informació que se'ls hi va aportar sobre aquest tema i per la bona predisposició dels ponents a resoldre els possibles dubtes que se'n puguin derivar d'ara en endavant.

El pasado sábado 17 de setiembre tuvo lugar en el Col·legi de Veterinaris de Girona la Jornada sobre Medicación y Prescripción en Medicina Equina organizado por la AVEE y el COVGi juntamente con la colaboración de la AVEEC. 

Los asistentes han valorado muy positivamente esta Jornada por toda la información recibida sobre este tema y por la buena predisposición de los ponentes a resolver las posibles dudas que puedan surgir de ahora en adelante.


dimecres, 14 de setembre del 2016

Ja us podeu apuntar al VIII Congrés de l'AVEEC dedicat al Cavall Geriàtric.
Si teniu qualsevol dubte, demaneu més informació a: aveec.info@gmail.com

Ya os podéis apuntar al VIII Congreso de la AVEEC dedicado al Caballo Geriátrico.
Si tenéis cualquier duda, pedid más información en: aveec.info@gmail.com